Håkan Lundberg , kes sarnaselt esimesele päevale lõpetas ringi 72 löögiga, edestab lähimaid konkurente, kaasmaalasi Patrik Andressoni ja Christian Nordstedti kolme löögiga. Ainsana eestlastest jõudis homsesse finaalringi 90 parema hulka Indrek Männik, kellele teise päeva 82 lööki tagasid 68. koha.

Esimese päeva tulemusele ühe löögiga alla jäänud ja kahe ringi kokkuvõttes 163 lööki teinud Männikule valmistas finaalringi pääsemine rõõmu. „Viimased kaks päeva on olnud ideaalne golfiilm ning Jõelähtme rada on suurepärases seisukorras. Üritasin mõlemal võistluspäeval anda endast parima ning mul on hea meel, et sellest finaali jõudmiseks piisas. Tipus olevate meestega läheb homme võistlemine küll keeruliseks, sest trenni on see suvi veel vähe tehtud, aga loodan oma positsiooni kindlasti parandada,“ sõnas Männik.

Eestlastest järgnes Männikule Mait Schmidt 170 löögiga, mis andis 98. koha. Marko Palm tõusis hea mänguga 20 positsiooni ja saavutas 171 löögiga 100. koha. Kahe päeva kokkuvõttes 173 lööki teinud Rasmus Kivila lõpptulemuseks jäi 108. positsioon. Talle järgnesid Enn Pääro ja Eero Sikka 175, Erko Täht 176 ning Lauri Ulla 179 löögiga, mis üldarvestuses andsid vastavalt 114., 117. ja 120. koha.

Teise ringi järel kokku 144 löögiga esikohta hoidev rootslane Håkan Lundberg lausus, et on rahul oma mõlema päeva sooritusega. „Olen Jõelähtmel mänginud stabiilselt. Täna ei ole rahul vaid 13. rajal löödud double-bogey’ga, ent õnneks suutsin viimasel viiel rajal selle eksimuse tagasi mängida. Kuigi ilmastikuolud olid võrreldes eilsega tõusnud tuule tõttu veidi keerulisemad, tegin siiski palju häid lööke,“ võttis liider kokku tänase võistluspäeva.

Homsele finaalringile stardivad esimesed võistlejad kell 8:00 ning liidrid lähevad rajale 12:40. Kõik huvilised on oodatud Jõelähtmele Estonian Golf & Country Club’i võistlejatele kaasa elama!

International European Mid-Amateur Championship on sel suvel regioonis toimuvatest võistlustest üks tugevamaid, kus ühtekokku on võistlustules 128 võistlejat 23 riigist.

Jõelähtme golfikeskus on ajakirja Golf World poolt arvatud Euroopa 100 parima golfiväljaku hulka, asudes sealses edetabelis 84. positsioonil. Estonian Golf & Country Club on vaid üks kümnest ametlikust European Tour Properties väljakust Euroopas, mis annab võimaluse Eestis korraldada maailma tipptasemel golfivõistlusi.