Stardis oli seekord taas suur hulk golfi tulevikulootusi ning on selgelt näha, et tulemuste nimel  tehakse kõvasti tööd. Need poisid ja tüdrukud on usinalt suve treeningutega sisustanud, mille  tõestuseks on jätkuvalt tublid skoorid. Alustajate klassis noppis seekord taas võidu Irina Rjabtšikova 35 punktiga ning tema juhib ka oma grupis sarja kokkuvõttes. Vastavalt sarja reeglitele tuli esikoha selgitamiseks ka sel korral kasutada händikäppi, sest teiseks jäänud Lill Kangust kogus samuti 35 punkti.

U9 vanuserühmas viis 29 punktiga EGCC’st suurima karika Valgeranda Katarina Krüger, kes eelmisel võistlusel pidi leppima teise kohaga. Kättemaks oli magus ja kiitust väärib stabiilsus! Teiseks jäeti seekord Rihard Ratasepp 25 punktiga ning kolmandaks Mia Maria Jaakson 21 punktiga. Sarja üldvõidu jahil on aga just Rihard ja Mia Maria tabeli tipus ning hetkel juhib tihedat rebimist Mia Maria kõigest 2-punktilise eduga.

U12 poisid ja tüdrukud korraldasid aga tõelise tulevärgi, sest enamus mängijad suutsid oma händikäppi langetada. Seda, et päevad pole vennad, tõestas Hendrik-Nordheim Vilberg. Eelmine kord EGCC viimaseks jäänud noormees pani seekord korraliku märgi maha ning noppis võidu tulemusega 27 punkti. Teise ja kolmanda koha selgitamiseks kasutati taaskord reeglite abi ning Hardi Raukas saavutas auhinnalise teise ning Marie Helen Vilberg kolmanda koha (mõlemad 22 punkti). Sarja kokkuvõttes on liidrikohal Hardi, kelle seljataga käib tihe rebimine ning võiduvõimalused on veel paljudel.

U16 klassis andis nädala eest tormihoiatuse kohalik Pärnu tüdruk Laura Liisa Lilleleht ja seekord olid tagajärjed valid! Senise golfikarjääri ülivõimsalt parim tulemus 56 punkti, ei jätnud teistele loomulikult mingit võimalust. Kui tavaliselt piisab esikolmikusse pääsemiseks 36 punktist, siis seekord mängisid sellest paremini lausa 8 esimest. Teine koht selgitati taaskord händikäpi reeglit kasutades, sest Sten Erik Soo ja Anete Liis Adul kogusid võrdselt 40 punkti – naistel aga ikka eelisõigus, seega auhinnaline teine koht seekord Anete Liisile. Sarja liidrina jätkab Mattias Varjun, kes seekord pidi leppima 38 punktiga 5 kohaga!

U20 klass peab ülimalt tasavägist lahingut sarja üldvõidule - esimest võistlejat lahutab viimasest peale 3 etappi vaid 7 lööki! Sel nädalal tegi kaasvõistlejatele tuule alla Ingvar Kristjan Paplavskis, kelle neto tulemuseks oli 66 lööki ehk 6 alla raja Par’i. Samuti alla Par’i mängis ja noppis teise koha Henri Pikk tulemusega 70 lööki. Ühtlasi võitis Henri ka väikese lisaauhinna Exit Golf lähim lipule erivõistlusel – tulemuseks 2.39 m lipust.

Järgmine etapp toimub juba 30. juulil Niitväljal. Võistlema on oodatud vanuseklassid U9, U12,
U16 ja U20. Lisaks on eraldi võistlusklass päris algajatele, kes mängivad lühendatud radadelt.
U16 ja U20 klassid mängivad 18 rada, teised 9 rada.

Võistlussarja korraldavad Premia, Niitvälja Golf ja Eesti Golfikool.