Täna, 18. Juunil, jätkus Premia Noortesari Jõelähtme golfikeskuses – noored tulevikutähed mängisid EGCC Stone Course’l.Kui eile, oli mitmel pool Eesti lund näha, siis hommikul oli ka Jõelähtmel suuri valgeid terasid paljudel griinidel... õnneks olid need golfipallid! Igatahes oli ilmataat näidanud tõelist palet ja vastupidiselt esimesele etapile tervitas lapsi tuul, alla 10 kraadine temperatuur ning vihmahood.

Golfimängijad teavad aga olulist elutõde – ei ole kehva ilma, vaid kehv varustus! Ka kõige nooremad golfarid olid ennast vastukaaluks ilmataadi viperustele vastavalt riietanud ning ei lasknud sellest ilmajamast häirida.

Seekord oli teisel etapil stardis juba 40 last! Kindlasti mõjus siin positiivselt uus võistlusklass U20 ja ka fakt, et selleks aastaks on kool läbi! Suvetööd tehakse golfiväljakul ning Premia Noortesari on justkui eksam, et kontrollida treeningutel õpitut.

Aga tänastest tulemustest. Algajate ja U9 klassis oli seekord osavõtt eelmisest korrast mõnevõrra väiksem. Kõik osalejad mängisid välja supertulemused ja esikoha võitis suurepärase tulemusega 33 punkti Liis Emilia Eermann, kellele vaid 2 punktiga kaotas Irina Rjabtšikova. U9 klassis võitis samuti supertulemusega 29 punkti Mia Maria Jaakson, kes tänu viimaste radade paremale skoorile seljatas Sten-Erik Tarvise (samuti29p.).

U12, U16 ja U20 klassis käis aga juba tõsisem lahing.

U12 klassis on golfi “suvetöölisi” kõige rohkem ja tulevik tundub helge! Alla 21 punkti vist selles klassis võita pole võimalik, sest sarnaselt eelmisele korrale kogus võitja just 21 punkti! Tõsi võitja nimi on uus – seekord saame palju õnne soovida Marie-Helen Vilbergile. Teisele kohale platseerus Richard Teder 18 punktiga.

U16 vanusegrupp mängib juba erinevalt noorematest 18 rada. Eelmisel etapil ilma teinud Mattias Varjun ja Anete Liis Adul seekord auhinnalistele kohtadele ei pääsenud, kuigi 2-4 koht kogusid sama arvu punkte (35p.)! Parimaks osutus ja teisele kohale tõusis tänu madalamale händikäpile Timo Raukas. Selles klassis tegi seekord aga „elu mängu“ Sten Erik Soo –võidutulemuseks ülivõimsad 47 punkti!

U20 vanusegrupp alustast sellest etapist uuena ning tegemist on ainsa võistlusklassiga, kus mängitakse HCP löögimängu. Vanemad juba oskavad ilmataadiga paremini rinda pista ja selle tulemuseks olid selles klassis tublid skoorid. Võitjaks tuli Carlos Kirtsi netotulemusega 68 lööki. Teiseks jäi tubli võistluse tulemusena Henri Pikk, kes suutis samuti mängida tulemuse alla raja Par’i (71 net)

Siinkohal palju õnne kõikidele võitjatele!