Viimasel päeval seitse lööki alla par'i mänginud Molderile ei tulnud võit aga sugugi kergelt. Pärast 72. rada jagas Molderiga esikohta kaasmaalane Brainy Baird võrdse tulemusega 17 lööki alla par'i.

Võitja väljaselgitamiseks mängiti sel hooajal rekordiliselt üleradu. Palju draamat pakkunud esimesed viis rada võitjat ei selgitanud. Alles kuuendal rajal selgus võitja kui Molder tegi birdie ja võttis esikoha.

Kolmandale kohale tui vaid 21-aastane Bud Cauley, kes alustas profikarjääri sel suvel. Cauley teenis 340 tuhat dollarit ning suure tõenäosusega pääseb ta ka järgmisel aastal mängima PGA Touril ilma, et peaks läbima kvalifikatsioonivõistlusi.

Neljandat kohta jagas maailma golfi kuulsuste halli kuuluv Ernie Els -14ga. Jagatud 30. kohal lõpetas Tiger Woods. Viimased kolm ringi hästi mänginud Woodsi tulemus jäi tagasihoidlikuks tänu esimese ringi ebaõnnestumisele. Maailma kuulsaim sportlane mängis 73-68-68-68. Telepilti pääses ka Woodsi poole hot dog'i visanud fänn, kes ka koheselt kinni peeti.

Molder teenis oma esimese PGA Touri võiduga 900 tuhat dollarit.