Seekord piisas vaid ühest lisarajast, kui Lucas Glover pani oma paremuse maksma ja võttis karjääri kolmanda PGA Touri võidu.

„Kõik sõltub enesekindlusest," ütles 2009. aasta U.S Openi võitja. „Me kõik lööme palli hästi. Kes aga puttab kõige paremini ja tunneb end võistluse käigus enesekindlalt, see mängib lihtsalt suurepäraselt."

Kolmanda koha saavutas lõuna-aafriklane Rory Sabbatini, kes läbis pühapäeval raja 65 löögiga ning tõusis 13 kohta kõrgemale. Parimate eurooplastena lõpetasid Põhja-Iirimaalt pärit Padraig Harrington ja rootslane Carl Pettersson jagatud üheksandal kohal.

1,152 miljonit dollarit teeninud Glover saab nüüd pingevabalt suunduda Floridasse, kus toimub selle hooaja üks suuremaid võistlusi - The Players Championship.

Real Club de Golf El Prat väljakul peetud European Touri võistlusel saavutas oma esimese võidu Thomas Aiken, lõpetades võistluse 278 löögiga ehk tulemusega -10.

Lõuna-aafriklane, kes varasemalt on sel hooajal tervelt kolm korda läinud viimasele päevale liidrina, suutis seekord oma positsiooni hoida ning edestas teise koha saavutanud Andres Hansenit kahe löögiga.

Hispaanlaste au hoidis kõrgel Pablo Larrazábal, kes jagas kolmandat kohta koos Jamieson Scottiga.