Võistluse esimese päeva liider, 19-aastane Sander Aadusaar sai täna tulemuseks 72 lööki ning kaotab enne homset finaalpäeva liidrile Suursalule nelja löögiga. Kolmandat kohta hoiab 2012. aaasta Eesti löögimängumeister Egeti Liiv, kes Eesti ainukesele profigolfarile Suursalule kaotab juba 15 löögiga.

Suursalu alustas päeva tagasihoidlikult, tehes bogey nii esimesel kui ka neljandal rajal. Viimasel üheksal rajal tehtud neli birdie't kinnitasid aga tema liidripositsiooni. Aadusaar mängis täna väga tasast golfi, tehes mänguringi jooksul par’ide kõrvale ühe birdie ja ühe bogey. Hea mänguga on Sander Aadusaare händikäp langenud +0,3 peale, mis on Eesti amatöörgolfimängijatest parim mängutase.

Naistest juhib 72-rajalist turniiri EGCC Trophy by Euronics ülivõimsalt käesoleva aasta valitsev Eesti rajamängumeister Annika Meos, kes laupäeval mängis tulemuseks 74 lööki. Teist kohta hoidva Mari Hütsi ees on liidri Meose edu juba 17 lööki.

Pühapäevasele finaalpäevale stardivad liidrid Suursalu, Aadusaar ja Liiv kell 10:20, parimad naised lähevad rajale kell 10:00.