Suursalu sõitis eelmisel nädalal Hispaaniasse kuuks ajaks valmistuma käesolevaks hooajaks, esimesed kontrollvõistlused on kavas mängida veebruaris ning olulisemad hooaja avavõistlused on Hispaanias La Manga golfiklubis 12.-22. märtsini toimuvad Ecco Touri osavõistlused. Mediter Real Estate Masters ja Ecco Spanish Open, mille auhinnafond on kokku 80 000 eurot.

Sel aastal ongi Suursalu peamiseks eesmärgiks esineda hästi Ecco Touril, kus peetakse kokku 16 võistlus kuues riigis. Eelmisel aastal oli Mark Spanish Open’il kokkuvõttes 16s. 2013. aasta põhiline eesmärk on Nordic league´i edetabelis tulla viie parima hulka, mis annab automaatse pääsu European Challenge Tour´ile.

EGCC tegevjuhil Hanno Krossil on hea meel, et Eesti parima golfimängija on valinud oma põhiliseks treeningupaigaks just Jõelähtme: „Meile on ühelt pool oluline pakkuda Eesti parimatele ja andekamatele mängijatele võimalust maailmatasemel harjutada ka kodus, kuid teistpidi on see suureks tunnustuseks tehtud tööle. Kui südame asja teed ja arendad, siis see tõmbab ligi. Usun, et Mark Suursooga koostöös tekib sünergia, mis annab nii Jõelähtme golfile lisaväärtust kui ka Marki tippsportlaskarjäärile tuult tiibadesse.“