Runner-up oli Naiste Euroopa Tuuri mängija Ursula Wikström, kes kaotas Anderssonile kahe löögiga.

"Täna eksisin avalöökidel ja sealt tulid bogeyd. Üle pika aja sai cut tehtud ja selle üle on kindlasti hea meel. Samuti mängisin par viied kõikidel päevadel hästi, " sõnas Mari. Naiste Nordea Tuur jätkub juuni lõpus Botkyrkas toimuva IT-Arkitekterna Ladies Open'iga.

Torinos peetud BMW Italian Open presented by CartaSi võitis Robert Rock. Kõikidel päevadel alla 70 löögi mänginud Rock lõpetas võistluse tulemusega -21 ning edestas lähimaid konkurente vaid ühe löögiga.

34-aastasele inglasele oli see tema esimeseks võiduks European Touril. Kaks aastat tagasi pidi Rock samal võistlusel leppima teise kohaga, kuid seekord mängis ta otsustava ringi väga kindlalt ning saavutas teenitud võidu.

Viimasel päeval imelist mängu näidanud Thorbjorn Olesen tõusis 18 kohta kõrgemale ja lõpetas võistluse jagatud teisel kohal. Noor taanlane läbis viimase võistlusringi 62 löögiga, millest esimese poole tulemuseks oli 29. Koos temaga lõpetas teisel kohal ka inglane Gary Boyd.

Parima itaallasena lõpetas 18-aastane Matteo Manassero jäädes võitjale alla 5 löögiga.

Rock on sellel hooajal teeninud juba enam kui 440 tuhat eurot. Tänu võidule tegi ta suure tõusu ka Official World Golf Rankingus kerkides 40 kohta kõrgemale ning asub nüüdsest 115. kohal.