Nii Toms kui ka Choi lõpetasid võistluse 275 löögiga ehk tulemusega -13, edestades kolmanda koha saanud Paul Goydost kahe löögiga. Lisarajana mängiti Pete Dye poolt disainitud TPC Sawgrassi väljaku maiuspala, milleks on 17. raja par 3. Otsustaval hetkel vääratas aga Toms, kes eksis vaid ühe meetri kauguselt ning kaotas sellega ka esikoha.

Pärast võistlust antud intervjuus tunnistas Toms, et ta ei keskendunud otsustavale löögile, vaid oli mõtteis juba järgmisel rajal.

Tänavuse hooaja ühe suurima võistluse võiduga kaasnes Choile ka üle 1,7 miljnoni dollari suurune auhinnaraha. Oma kaheksanda PGA Touri võistluse võiduga tõusis korealane tänavuse hooaja FedExCup edetabelis kuuendale kohale, liidrikohta hoiab jätkuvalt Bubba Watson.

Viimase päeva suurimaks ebaõnnestujaks oli Graeme McDowell 79 löögiga. Otsustavat ringi liidrina alustanud McDowelli lõpetas alles jagatud 33. kohal.

Parima eurooplasena lõpetas inglane Luke Donald, saavutades jagatud neljanda koha.

Võistlusel osales ka Tiger Woods, kes aga vigastuse tõttu katkestas juba avapäeval. Woodsile tegi valu tema vasak põlv, mida mäletatavasti opereeriti 2008 aastal.