Edu tõi eelmise aasta mid-amatööride rajamängu meistrile ennekõike raja teine pool, mis õnnestus läbida üks alla par-i nelja birdie toel. Teise positsiooni haaras Carl Hellat (Niitvälja Golfiklubi), kelle avaring oli 77 (+5) lööki.

Kolmandat kohta jagavad Gediminas Markevičius (European Centre Golf Club), Sten-Erik Soo (EGCC) ja Kevin-Christopher Jegers (Niitvälja Golfiklubi), kes kõik said kirja 78 (+6) lööki. Neile järgnemas Ken-Marten Soo (EGCC) ja Armands Tripāns (Ozo Golf Club) 79 (+7) löögiga.

Naiste võistlusel asus avapäeva järel liidriks Gilė Bitė Starkutė (European Centre Golf Club), kes mängis välja par-i. Maailma amatööride edetabelis 237. positsiooni hoidev leedulanna sai täna kirja 4 birdiet ja 4 bogey ning kiitis pärast mänguringi väljakut.

„Olen sel aastal küll paljusid väljakuid juba mänginud, kuid mitte ühtegi nii heas korras olevat väljakut,“ sõnas Starkutė.

Tema lähimaks jälitajaks avapäeva järel on Karola Soe (Saaremaa Golf & Country Club), kes sai kirja 75 (+3). Eelmise aasta kolmas Marta Siļčenko (Ozo Golf Club) on kolmas ka sel aastal avapäeva järgi tulemiga +4.