Naistest hoiab liidripositsiooni rootslanna Helene Maxe 71 löögiga. Homsesse finaalringi jõudis ka eestlane Raivo Velsberg, kelle teise päeva 77 lööki tagasid 45. koha.

Teist kohta jagavad neli mängijat, kellest kõige edukama soorituse on teinud norrakas Asbjoern Ramnjefell, tõustes 28 kohta ning lüües kahe päeva kokkuvõttes 146 lööki. Nii hollandlane Bart Nolte kui itaallane Lorenzo Sartori on teinud ühtlase ja stabiilse mängu, tehes mõlema päeva arvestuses 72 ja 74 lööki.

Esimese päeva tulemusele kaheksa löögiga alla jäänud üks avapäeva liidritest sakslane Christoph Städler hoiab samuti teist kohta, tehes mõlema päeva arvestuses 69 ja 77 lööki.

Naistest on hea mängu teinud hetkel liidripositsioonil olev rootslanna Helene Maxe, kes on tõusnud kolme koha võrra ning tegi teisel turniiripäeval 71 lööki. Koha võrra on langenud esimese päeva liider šveitslanna Mimmi Guglielmone, jäädes esimese päeva tulemusele alla viie löögiga. Kolmandal kohal on soomlanna Anna-Maria Lehtonen, kes on mõlemal võistluspäeval teinud stabiilselt 74 lööki.

International European Seniors’ Championship 2013 on sel hooajal Baltimaade olulisim rahvusvaheline golfiturniir, kus võistlevad ühtekokku 21 riigi 137 võistlejat.

Jõelähtme golfikeskus on ajakirja Golf World poolt arvatud Euroopa 100 parima golfiväljaku hulka, asudes sealses edetabelis 84. positsioonil. Estonian Golf & Country Club on ka vaid üks kümnest ametlikust European Tour Properties väljakust Euroopas, mis annab võimaluse korraldada Eestis maailma tipptasemel golfivõistlusi.