Suursalu ja Põldma, kes lõpetasid päeva tulemusega 80 lööki ning kahe päevaga on teinud 147 lööki, oma mänguga rahule ei jäänud. „Tänane mäng ei õnnestunud kummalgi, eksimusi tuli liiga palju,“ sõnas Suursalu. „Kehva mängu tõttu oli green’il lähilöökide võimalusi vähe, pidime pidevalt lööma pikki palle,“ lisas Põldma.

Eesti golfiprofid lootust kolme hulka jõudmiseks veel maha matnud pole. „Punktivahed võistkondade vahel pole liiga suured, peame lihtsalt mängima agressiivsemat mängu. Ees seisab veel kaks võistluspäeva, homme tahame teha hea tulemuse, et pühapäeval võimalikult kõrgelt positsioonilt alustada,“ kinnitasid Suursalu ja Põldma.

Eilne liiderpaar, Hollandi duo Joost Luiten ja Robert-Jan Derksen, oli teise päeva tulemustes pettunud. „Tingimused olid head, ent meie mäng ei sujunud. Raske oli head rütmi leida ning seetõttu tegime palju üleliigseid lööke,“ sõnas Derksen.

Austriat esindavad Roland Steiner ja Florian Pragant hindasid oma teist päeva keskpäraseks. „Esimesed üheksa rada mängisime hästi, siis lõime järjest kolm bogey’t. Lisaks eksisime palju lähilöökidel,“ lausus Steiner.

Päeva parima tulemuse 69 löögiga tegi Kreeka meeskond, kes ühtlasi tõusis eilselt üheksandalt kohalt kuuendaks.

Omega Mission Hills World Cup nime kandev golfi riikidevaheline MM on üks prestiižsemaid golfivõistlusi ning selle Eestis toimuv kvalifikatsioon kõrgetasemelisim turniir regioonis. Võistkondlikul turniiril osalevad Jõelähtmel 11 riigi parimad mängijad, kellest edasipääsu novembris Hiinas toimuvale World Cup’i finaalile tagavad esimesed kolm võistkonda. Lisaks Jõelähtmele toimuvad kvalifikatsioonvõistlused ka Malaisias ja Venezuelas.

Hiinas 24.-27. novembrini peetava Omega Mission Hills World Cup’i finaali auhinnafond on üle 5,2 miljoni euro, millest võitjameeskond teenib üle 1,6 miljoni euro.