Meisterlik Jõelähtme turniiri hole-in-one’i autor saab auhinnaks 50 000 eurot maksva Lexuse sõiduauto. Kohe avalöögiga pall auku ehk hole-in-one’i lüüakse nii Eesti kui ka maailma golfi hooaja jooksul suhteliselt harva. Keskmise golfiharrastaja tõenäosus sooritada edukas hole-in-one löök on üks 12500st. Professionaalse golfimängija tõenäosus on üks 2500st.

“See et Eesti võistlusel on välja pandud hole-in-one auhinnana sõiduauto vääringus 50 000 eurot on omaette rekord – Eestis pole kunagi nii hinnalist hole-in-one auhinda veel ühelgi golfivõistlusel olnud. Usun, et täna on oodata väga põnevat turniiri,” ütles Estonian Golf & Country Clubi uus president Jüri Ross.

Jõelähtmel Estonian Golf & Coutry Clubis toimuv EGCC President Cup by Ballantine’s leiab sel aastal aset 9. septembril ning selle suurtoetajaks on kahesaja aastase ajaloo ja pikaaegse golfi toetamise traditsiooniga Šoti viski lipulaev Ballantine’s. “Golfiklubide ja viskibrändide koostöö on rahvusvahelisel tasandil laialt levinud ning nüüd on see tava end ka Eestis kehtestamas,” ütles Jüri Ross.

Estonian Golf & Coutry Clubi vanimale turniirile on registreerinud üle saja Eesti golfimängija. Võistlusel on kokku kaks erinevat naisteklassi ja kolm erinevat meesteklassi ning EGCC üht väärtuslikumat rändkarikat saavad püüdma minna kõik võistlejad, kes on valinud endale koduklubi.

Eestis Ballantine’s kaubamärki esindava Pernod Ricard brändijuhi Sulev Kirsti sõnul Ballantine’sil ja golfil on palju ühist – mõlemad on maailmas ülipopulaarsed ja kannavad pikki traditsioone nii spordi- kui ärivaldkonnas. “Oleme rõõmsad, et turniiri toetades saame panustada Eesti golfi arengusse,” lausus Kirst.