Oma esimese Majori võitis üllatuslikult ameeriklane Keegan Bradley, kes alistas kolmel lisarajal kaasmaalase Jason Dufneri ühe löögiga. Nii Bradley kui ka Dufner lõpetasid võistluse võrdse tulemusega 272 (-8), otsustavatel radadel oli kindlam siiski Bradley, kes mängis kolm lisarada tulemusega -1.

Kolmandale kohale platseerus taanlane Anders Hansen, jäädes kahest esimesest maha vaid ühe löögiga. Neljandat kohta jagasid rootslane Robert Karlsson ning ameeriklased David Toms ja Scott Verplank, kõik võrdse tulemusega viis lööki alla raja par'i.

Bradley tulemus on erakordne, sest 25- aastane ameeriklane võitis suurvõistluse kohe esimesel katsel, viimati suutis samaga hakkama saada Ben Curtis, kes triumfeeris 2003. aasta Open Championshipil.

Vaid kaks ja pool aastat tagasi väikesel Hooters Touril mänginud Bradleyst sai esimene golfar, kes võitnud suurvõistluse pika putteriga.

Äärmiselt mannetut mängu näidanud Tiger Woods oli pärast kahte esimest võistlusringi juba kümme lööki üle par'i ning jäi selgelt cut'ist välja. Maailma golfirankingus tõusis Woodsist mööda ka vaid 18-aastane Matteo Manassero, itaallane saavutas jagatud 37. koha.

Maailma esinumber Luke Donald oli ka sel võistlusel kõrges mängus, lõpetades siiski jagatud kaheksandal kohal koos kaasmaalase Lee Westwoodiga.

Bradley teenis võiduga 600 FedExCup punkti ning 1,4 miljonit dollarit.