29-aastane rootslane saavutas veenva esikoha tulemusega 273 ehk 15 alla pari. Noreni nimele kuulub nüüdsest ka rajarekord, laupäeval läbis ta ringi 63 löögiga. Enne viimast võistlusringi edestas Noren lähimaid konkurente tervelt 11 löögiga.

Teise koha saavutas inglane Richard Finch kaheksa löögiga alla pari. Märkimisväärne tema saavutuse juures on neljanda võistluspäeva tulemus – 69, olles sellega ainukene mängija, kes pühapäeval alla 70 löögi suutis mängida. Otsustaval võistluspäeval puhus Stockholmis äärmiselt tugev tuul, mistõttu oli keskmine tulemus tavapäratult kõrge – 78.

Rootslastele kuulus ka kolmas koht, 10 lööki võitjast tagapool lõpetas Niklas Lemke. Parimate ameeriklastena jagasid kuuendat kohta Dustin Johnson ja Bubba Watson tulemusega -3.

Alexander Norenist sai viies rootslane, kes kodusel golfivõistlusel triumfeerinud. Norenile oli see karjääri kolmandaks European Touri võiduks, millega kaasnes 250 tuhande euro suurune auhinnaraha. Suurepärane tulemus tõstis ta maailma golfiedetabelis 70 parima mängija hulka.