Esikoha võitnud taanlane Morten Findsen Schou näitas stabiilset mängu ja lõpetas päeva birdie ning 73 löögiga. Kolme päeva kokkuvõttes tegi Schou 221 lööki. „Olen võidu üle väga õnnelik! Kõik mängisid täna väga hästi ning pinge püsis võistluse lõpuni. Kuni viimase rajani olime sakslase ja soomlasega võrdsed, ent tegin seal oma elu löögi ning nagu selgus, siis tõi see mulle ka võidu!“ rõõmustas taanlane.

Esimest korda International European Mid-Amateur Championship’il osalenud Indrek Männiku tulemuseks jäi finaalringis 85 lööki, mis kolme päeva koguskooriks andis 248 lööki. „Kokkuvõttes jäin turniiriga väga rahule. Finaalringi mängisime külalltki keerulistes oludes – hommikul sadas kaks tundi vihma ning seejärel tõusis tugev tuul, ent sellele vaatamata tundsin ennast just täna rajal kõige kindlamalt. Kolme päeva võrdluses oleks ehk tänasest võinud tulla ka parim tulemus, aga mitmed eksimused green’idel jätsid oma jälje,“ analüüsis Männik võistluspäeva.

„Turniiri üldine korraldus oli väga hea, rada oli suurepärases seisukorras ning kõik kohtunikud ja muu meeskond oma ülesannete kõrgusel. Eriline kiitus aga Estonian Golf & Country Club’i presidendile Mait Schmidtile, tänu kellele nii suur turniir Jõelähtmel korraldati,“ sõnas Indrek Männik.

Euroopa Golfi Assotsiatsiooni president Antti Peltoniemi tänas Estonian Golf & Country Club’i erakordselt hea turniirikorralduse ja väljaku eest ning lisas, et nähtu baasil võiks Jõelähtmel korraldada kõiki suurvõistlusi.

International European Mid-Amateur Championship on sel suvel regioonis toimuvatest võistlustest üks tugevamaid, kus ühtekokku oli võistlustules 128 võistlejat 24 riigist.

Jõelähtme golfikeskus on ajakirja Golf World poolt arvatud Euroopa 100 parima golfiväljaku hulka, asudes sealses edetabelis 84. positsioonil. Estonian Golf & Country Club on vaid üks kümnest ametlikust European Tour Properties väljakust Euroopas, mis annab võimaluse Eestis korraldada maailma tipptasemel golfivõistlusi.