„Tõelisi links golfiväljakuid on maailma umbes 38 000 väljaku seas ligikaudu 1%, sealhulgas ka golfi sünnikoduks peetav St. Andrews’ ajalooline väljak Šotimaal,“ rääkis Pärnu Bay Golf Links omanik Peter Hunt. „Tahkuranna mereäärne piirkond oli sellise väljaku rajamiseks ideaalne. Tunnustatud Soome golfiarhitekti Lassi-Pekka Tilanderi kavandatud väljak sobitub ümbritsevasse loodusesse, moodustades sellega täiusliku koosluse. Baltimaades teisi sarnaseid golfiväljakuid ei leidu, mõned võrreldavad väljakud on Põhjamaades. Väljaku rajamist juhtis Mick McShane, kelle juhtimisel on rajatud ka näiteks St. Andrews Links’ Castle Course ja Kingsbarns Golf Links golfiväljakud.“

„Oleme kindlad, et uue golfiväljaku lisandumine aitab kasvatada üldist huvi golfimängu vastu Eestis ning tõstab Pärnu kui turismi- ja tõsiseltvõetava golfisihtkoha atraktiivsust - seda mitte ainult lähiriikides, vaid ka kaugemal,“ rääkis Pärnu Bay Golf Links tegevjuht Marko Kaldoja. „Golfikompleksi tehtud investeeringumaht 10 miljonit eurot on tehtud tõsise eesmärgiga luua mängutingimused ja keskkond, mis on võrreldavad maailma parimatega. Esmane tagasiside ja muljed hinnatud golfiajakirjanikelt ning –mängijatelt on seda kinnitanud,“ lisas Marko Kaldoja.

„Pärnu Bay Golf Links on mitmekülgne golfikompleks, kus lisaks 18-rajalisele väljakule on ka viis par-3 rada ning harjutusväljakud nii lähi- kui kauglöökide harjutamiseks. Väljaku pikkus on 4500 kuni 6200 meetrit. Väljakul paikneb efektne klubihoone, kus asuvad saunad golfimängijatele, golfitarvikuid pakkuv kauplus, lounge’i kohvik ning restoran Eagle, mis pakub šoti maitseid põhjamaises võtmes. Ootame klubihoonesse Pärnu lahele avanevaid lummavaid vaateid ning maitseid nautima ka kõiki tavakülastajaid,“ rääkis Kaldoja.