Juunikuist külma ja hommikust härmatist seekord polnud, aga vahelduvaid tingimusi ning kohati tugevat tuult said noorgolfarid piisavalt. Finaali eel loetakse juba pingsalt punkte ja õhus olid mitmed statistilised hüpoteesid, mis näitab sarja üldvõidu või kõrge lõpparvestuse koha tähtsust.

Alustajate klassis, nagu ka nimi seda näitab, võistlevad noored, kes alustanud golfiga suhteliselt hiljuti. Aasta jooksul on aga nii mõnigi teinud suure arenguhüppe ning see kajastub ka tulemustes. Taas oli stardis Irina Rjabtšikova ja taaskord mängis supertulemuse 29 punkti. Kuna tema on sarja jooksul oma HCP’d pidevalt langetanud, siis seekord sai ta sellest ka kasu. Regina Luik kogus nimelt samapalju punkte, kuid just parem händikäp andis edu Irinale ning Regina pidi leppima teise kohaga. Ühtlasi, on peale seda etappi, veel vaid õhkõrn teoreetiline lootus kellelgi Irinalt sarja üldvõit eest napsata.

U9 vanuserühmas pani juba teist etappi järjest asjad paika Sten-Erik Tarvis. Taaskord kogus ta sarnaselt Valgeranna viimasele võistlusele 25 punkti ning edestas kahe punktiga Katarina Krügerit. Sarja liidrid Mia Maria Jaakson ja Rihard Ratasepp jäeti seekord selja taha, aga sarjatabeli seis on ülimalt pingeline. Kõigil neljal on lootus sarjavõidule ning lisaks hingab ohtlikult kuklasse Marten Laasu Valgeranna golfiklubist – seega viimaseks etapiks eksimise varu kellelgi pole.

U12 klassi parima tulemuse eest hoolitses Marie-Helen Vilberg, kes kogus 22 punkti ning suure tõenäosusega kindlustas omale sellega ka 2014. aasta sarjavõidu. Seekord sai teise koha Piret Pihl Niitvälja golfiklubist 18 punktiga.

U16 vanuserühmas kasutas koduväljaku eelise paremini ära Sten Erik Soo. Elus esimest korda 7’ga algava mänguringi mänginud noormees kogus 39 punkti ning tänu sellele tõusis ka sarjatabeli tippu. Teiseks tuli samuti EGCC oma mängumees Ralf Henri Põldoja 38 punktiga.

U20 klassi seis muutus selle etapiga samuti äärmiselt põnevaks. Sel korral võitis Pille Riin Kuningas Valgeranna golfiklubist, kes mängis päeva parimana 67 lööki (neto). Teiseks tuli Cristofer Herman tulemusega 1 löök alla raja Par’i ehk 71 lööki . Ka kõik järgnevad mängisid tublid tulemused, mis tegi tiitlijahi väga põnevaks – nelja tiitlipretentendi vahe on vaid 7 lööki.