Woods jäi hambast ilma kaheksa päeva tagasi Itaalias mäesuusatamise MK-etapil, kus ta oli kaasa elamas oma tüdruksõbrale Lindsey Vonnile. Woods oli läinud poodiumitseremooniat vaatama ning tema ümber võitlesid fotograafid paremate positsioonide pärast.

"See ei olnud väga hea tunne. Ma vaatasin maha ning kõik kaameramehed olid minu ümber põlvili või liikusid ringi, üritades pilti saada, kuna Lindsey kallistas inimesi ning õnnitas kaasvõistlejaid. Minu ees olnud tüüp, kaamera õlal, tõusis järsku püsti ning tabas mind otse vastu suud, lüües välja ühe hamba ja murdes teise," rääkis Woods ajakirjanikele Kaplinnas.

Woods tahtis Itaalias Vonni üllatada, olles näo peitnud luukerepildiga salli taha, lootes samal ajal ka ajakirjanike eest varju jääda. "Üritasin sisse sulanduda, sest suusavõistlustel pole just väga palju pruune poisse, onju nii?" naeris ta.

"Üritasin maski ees hoida, et verd igale poole ei pritsiks. Õnneks oli teine hammas tugevalt juurekanalis kinni. Ma ei saanud süüa ega juua, kuni hambaarst need korda tegi. Isegi hingata oli valus, sest õhk käis vastu närvi."
Foto: AP/Scanpix