Pärast nelja võistlusringi jagasid võrdse tulemusega esikohta inglased Kenneth Ferrie ja Simon Wakefield. Mõlemad võistlejad mängisid viimasel päeval viis lööki alla raja par'i ning lõpetasid võistluse tulemusega -12.

Lisarajana mängiti uuesti 18. rada, kus kindlam oli Kenneth Ferrie. Ferrie edestas kaasmaalast tervelt kahe löögiga kui Wakefieldil ei õnnestunud päästa par'i pärast ebaõnnestunud lähestumislööki.

Veel enne viimast rada jagas esikohta ka Joost Luiten. Noor hollandlane eksis aga viimasel greenil tehes kolm putti ning langes sellega kolmandale kohale. Augusti alguses said ka eestlased jälgida Joost Luiteni mängu kui hollandlane osales Jõelähtmel toimunud Omega Mission Hills World Cup Euroopa kvalifikatsioonis.

Austria kodupublikut rõõmustas Bernd Wiesberger, kes tõusis viimasel päeval viie positsiooni võrra ja lõpetas jagatud viiendal kohal.

Parima amatöörina sai austerlane Matthias Schwab jagatud 45. koha.

Oma kolmanda European Touri võidu saanud Kenneth Ferrie teenis Austrias enam kui 166 tuhat eurot. Viimati triumfeeris Ferrie rohkem kui kuus aastat tagasi Smurfit European Openil.