Võitja väljaselgitamiseks suunduti lisarajale, mida sedapuhku tuli mängida tervelt viis korda. Otsustaval augul oli kindlam Larrazabal, tehes birdie Garcia par`i vastu. Eelmise Ryder Cupi abikapten Sergio Garcia eksis viimasel rajal puttamisega, tehes green`il kolm lööki.

Viimati mängiti European Tour`il viis lisarada 2002 aastal, kui Ernie Els võitis The Open Championship´i.

28- aastasele hispaanlasele oli see tema profikarjääri teine võit, millega kaasnes üle 333 tuhande euro suurune auhinnaraha. Esimest korda sai Larrazabal võidurõõmu tunda 2008 aastal Alstom Open de France võistlusel.

Samal ajal toimus Ameerikas 6 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga Travelers Championship. TPC River Highlands väljakul peetud võistlusel sai oma esimese PGA Touri võidu rootslane Fredrik Jacobson.

Jacobson mängis 260 lööki (-20), mis on selle hooaja madalaim võidutulemus PGA Touril. Märkimisväärne tema tulemuse juures on see, et ta tegi terve võistluse jooksul vaid ühe bogey, mis tuli alles 64. rajal. Viimati mängiti 72 rajaline võistlus ilma ühegi ära antud löögita 1974. aastal, kui Lee Trevino võitis Greater New Orleans Openi.

Rootslasest jäid vaid ühe löögi kaugusele ameeriklased John Rollins ja Ryan Moore, lõpetades tulemusega -19. Moore tegi oma viimase ringi ainukese bogey 18. rajal, kui ta eksis vaid ühe meetri kauguselt.

Võiduga teenis Jacobson 500 FedExCup punkti, mis tõstsid ta läbi hooaja vältavas edetabelis kõrgele 18. kohale. Lisaks sellele kaasnes võiduga ka 1,08 miljoni dollari suurune auhinnaraha.