Teist ja kolmandat kohta jagavad võrdse tulemusega 150 lööki iirlane Gerard O’Neill ning meie oma Eesti golfar Egert Põldma.

„ Rada on keeruline ja täna ei õnnestunud tabada õiget löögirütmi. Niitvälja golfirada on suur väljakutse ja nõuab täpset mängu. Võita oleks võimalus, kui õnnestuks mäng 2-3 lööki alla raja par’i, homme tahan minna sellist tulemust tegema,“ kommenteeris Egert Põldma oma tänast võistluspäeva.

Naiste arvestuses juhib kahe mängupäeva lõikes sakslanna Antonia-Leonie Eberhard 139 löögiga. Talle järgneb lätlanna Anna Diana Shvanka 151 .löögiga ja eilselt neljandalt kohalt end kolmandale kohale mänginud rootslanna Rosa Nähri 155 löögiga.

Parim eestlanna Annika Meos lõpetas tänase päeva tulemusega 164 lööki ning tõusis kahe päeva järel naiste arvestuses kuuendale kohale.

Rahvusvõistkondade paremusjärjestust arvestatakse kahe mängupäeva järel. Eestlastele kuulus nii meeste kui naiste arvestuses teine koht.

Meeste arvestuses võidutsesid sakslased +8 löögiga, teisele kohale tuli Eesti võistkond +11 löögiga ja kolmandaks jäi läti rahvusmeeskond +32 löögiga. Naistest olid edukad Läti sportlased, jõukatsumise võitis Läti esimene võistkond +19 löögiga, teise koha saavutas Eesti võistkond +46 löögiga ning kolmandal koha haaras endale lätlaste teine võistkond +58 löögiga.

Homme 21. juunil Niitväljal toimuvale finaalpäevale on endale mänguõiguse kätte võidelnud 39 meest ja 11 naist.

Niitvälja Golfiklubi valiti 2011. ja 2012. aastal Eesti Golfi Liidu poolt parimaks golfiklubiks Eestis.