Tüdrukud Annika Meos, Merlin Palm ja Mari Hütsi, osalesid Nordcenter Golf & CC's toimunud juunioride Aluetouril. Parimana lõpetas Annika Meos, kes tegi 80 lööki ja jäi sellega neljandat kohta jagama. Merlin Palmi 83 lööki andis jagatud kuuenda koha ja Mari Hütsi oli 95 löögiga 16. kohal.

"Väljakul olid uued griinid, mis ei olnud veel ühtlaseks kasvanud ja see tegi puttamise keeruliseks," sõnas Merlin Palm. Ka teised tüdrukud tõdesid, et just griinidel ja griini ümbruses tehti palju lööke. Annika ja Merlin said tänu top 6 kohtadele õiguse võistelda järgmisel Finnair Junior Tour'i etapil, mis peetakse 28-29.05 Meri-Teijos.

Marten Palm võttis osa selle hooaja esimesest Haastajakiertue osavõistlusest. Specsavers Open peeti Harjattula Golf and Country Club'is ning ühepäevasel võistlusel mängiti 36 rada. Marteni tulemused olid 88-83 ja jagatud 59. koht.

"Puttamine ja lähimäng olid kehvad ning sealt tulid ka suured numbrid. Algusest peale ei saanud oma mängu käima, kuigi löök toimis hästi," kommenteeris Marten.

Marten ja Merlin Palm võistlevad järgmisel nädalal Soomes Finnair Junior Tuuril.