Tuulistes tingimustes Lissaboni lähedal CampoReal Resort and Spa väljakul saadud esikoht oli Simonile karjääri teine profituurivõit.

Johannesburgist pärst 22-aastane Ashleigh näitas viimasel päeval muljetavaldavat mängu tehes kaheksa birdie't ja kolm bogey ning kindlustas võidu Gwladys Nocera ees kolme löögiga.

See oli noore golfimängija teine võit Ibeeria poolsaarel, 2007. aastal triumfeeris Simon Catalonia Ladies Mastersil Hispaanias vahetult peale profiks siirdumist.

"Mulle on suur au võita Naiste Euroopa Tuuril. Kliima on siin väga sarnane Lõuna-Aafrikale ja ma tundsin ennast väga mugavalt kogu nädala jooksul. See on fantastiline nädal olnud," ütles võitja. " Ma mängisin kõik päevad suurepäraselt ja olin väga keskendunud. Mängu ajal ma ei teadnud täpselt, mis skoor mul oli, aga ringid 66-67-67 näitavad stabiilsust.

Runner-up oli prantslanna Gwladys Nocera, kes enne viimast päeva juhtis Simoni ees ühe löögiga. Kolmanda koha sai Christel Boeljon, kes eelmisel nädalal võitis LET Turkish Airlines Ladies Openi.