25-aastase hispaanlase elu teine WTS-sarja etapivõit ei tulnud kergelt, kuna otsustavale viiekilomeetrisele jooksule siirdudes olid tal tihedalt kannul prantslane Vincent Luis ja LAV-i esindaja Richard Murray. Otsustav murrang võistluses toimus kõigest kilomeeter enne lõppu, kui Mola võimas kiirendus murdis pikalt koos liikunud kolmiku rütmi. Endalegi üllatusena suutis Mola seejuures välja joosta koguni WTS-sarja ajaloo kiireima jooksuaja.

„Tunne oli terve võistluse ajal lihtsalt suurepärane,“ jagas värske võitja esmamuljeid. „ Jooksus andsin endast 110 protsenti ja panin välja kõik, mis suutsin. Võtsin eesmärgiks spurtida juba varakult enne lõpusirget ning hoida kõrget tempot kuni lõpuni. Olen väga rõõmus, et mul see õnnestus.“

Lõppajaga 52.32 lõpetanud hispaanlase vahe talle järgnenud Luisi ja Murray´ga oli finišis vastavalt 13 ja 18 sekundit. Tiitlikaitsja ja möödunud aastal Hispaania parimaks sportlaseks tunnistatud Javier Gomez võitles terviseprobleemide kiuste ennast neljandaks.

Naiste võistlusel jätkus sarnaselt möödunud hooajale Gwen Jorgenseni edukäik. Ehkki ameeriklanna oli ujumisetapi järel 35 sekundit ning pärast rattaosa koguni minuti jagu liidritest maas, tegi valitsev maailmameister taaskord puhta töö jooksurajal, finišeerides esimesena lõppajaga 58:59. Minutilise kaotuse oli Jorgensen jooksurajal olematuks muutnud juba 3,5 km järel.

Jorgensenile järgnesid Abu Dhabis kaasmaalane Katie Zaferes ning WTS sarjas esimese poodiumikoha teeninud bermuudalanna Flora Duffy.

Järgmine WTS-sarja etapp toimub märtsi viimasel nädalalõpul Aucklandis, kus võisteldakse olümpiadistantsil. Kokku on sarjas kümme etappi.