Sarja üldarvestuses maksimumpunktid korjanud Utar hakkas tänasele võidule vundamenti laduma juba ujumisetapil, mil ta väljus veest kolmandana Urmas Grossthali ja Toomas Ellmanni järel. Raputanud päeva parima rattaaja toel eelnimetatud konkurendid kannult, võinuks Urmas endale 4 kilomeetri läbimist lubada juba rahulikumas tempos. Tartumaa mees siiski sedasi ei talitanud ning sundis ennast pingutama kuni võistluse lõpuni. Lõppaeg 49 minutit ja 19 sekundit tähendas finišis enam kui kolmeminutilist võitu järgnevalt lõpetanud Ellmanni ja Grossthali ees.

Sarnaselt Utarile võttis samasuguse valemiga naiste arvestuses võidu Külli Tootsi, ehkki rattaetapi lõpuks polnud ta head ujumist näidanud Relika Toomest veel päris mööda saanud. Jooksurajal tegi Tootsi siiski seda, mida võiduks teha oli vaja, ning ületas finišijoone esimesena enam kui kaheminutilise eduga järgnevate naiskonkurentide ees. Relika Toome lõpetas võistluse kolmandana – lisaks Tootsile edestas teda ka Eeva Avik.

Üheksa startinud võistkonna seast korjasid maksimumpunktid seekord „Spordisõbrad“, kes koosseisus Karl Kristjan Saks, Paul Lõiv ja Andrus Heinlo edestasid 2 minuti ja 17 sekundiga möödunud aasta üldvõitjat „Raaduvere Kanged“. Võidumeeskonna ajana läksid Türil kirja numbrid 50.45.

Meie Liigume triatlonisarja viimased kaks etappi toimuvad uuel nädalavahetusel Tõrvas, kui laupäeval võisteldakse esmalt krosstriatlonis ning seejärel pühapäeval maanteetriatlonis.