Salamisi esikümne kohta lootnud Kivioja alustas võistlust keskpärase ujumise ent tugeva rattasõiduga. Just 20 kilomeetri pikkusel rattadistantsil näidatud päeva paremuselt neljas aeg oli see, mis hoidis eestlannat jooksuetapile siirdudes veel kõrges mängus.

Jooksudistantsil Kivioja hoog rauges. Enam kui 2-minutiline allajäämine parimat jooksuaega näidanud sakslannale Sophia Sallerile tähendas meie tüdrukule pingereas olulist langust ning kokkuvõttes 20. kohta. Kaidi finišiajaks märgiti 1:07.00.

Sprindivõistluse võit läkski seekord jooksurajal säranud Sallerile, kelle jaoks oli tegemist elu esimese Euroopa karikaetapi võiduga. Sakslaste pidu Bratislavas jätkus ka meeste sprindietapil, kus samuti oma elu esimese Euroopa karikaetapi võidu noppis Justus Nieschlag.

Järgmise võistlustardi plaanib Kivioja teha 7. juunil Eesti I karikaetapil Paides. Suuremad eesmärgid on seotud aga ennekõike juuni lõpus Venemaal toimuva Penza U23 Euroopa meistrivõistlustega ning 13. juuli ETU karikaetapiga Tartus.