31-aastase Rait Ratasepa eesmärgiks on juuli algul edukalt läbida Double Ultra Triathlon Ungaris, kus distantsiks 7,6km ujumist + 360km ratast + 84km jooksu.

Rait on hea näide sellest, kuidas inimene julgeb elus teha suuri muudatusi ning võtta riske, et olla õnnelik ning teha just seda, mis naeratuse näole toob. Sõpru ja tuttavaid on ta oma rõõmsa olemise ja suure pühendumusega juba positiivselt mõjutanud, nüüd on kord, et ka laiem üldsus sellist rahulolule pühendunud spordiarmastajat tundma õpiks.

Esimese täispika triatloni kogemuse sai Rait Saksamaal 2012. aastal. Võistlus sai küll läbitud, kuid lõpuaeg ja tehnikaviperused jäid kripeldama. Põhjaliku inimesena ning ennast tundes teadis noormees, et on enamaks võimeline ning pani ennast kohe järgmise aasta võistlusele kirja.

2013. aasta Roth´i täispikk triatlon läks juba ootuspäraselt hästi. Mees lõpetas võistluse naerulsui, ajaga 9 tundi ja 50 minutit. 2013. aastal läbis ta ka tavainimese jaoks ulme võistluse - Mont Blanc ultrajooks. Jookstakse sisuliselt ümber mäe ja 119 kilomeetri läbimisel on vaja võtta 7520 tõusumeetrit. Rait lõpetas võistluse 24 tunni sees ning varahommikuses finišis olid tema toetusmeeskonna liikmete näod kindlasti väsinumad, kui sportlasel endal.

Rait Rataseppa küsitleb Lanzarotel Eesti üks läbi aegade parimaid triatleete Ain-Alar Juhanson.