Väljaande Ekstra Bladeti teatel kurtis Wozniacki enda ja Högstedti vahel keemia puudumist. 50-aastane rootslane, kes varem töötas Maria Šarapova treenerina, jõudis Wozniackiga kaasas käia vaid kahel turniiril.

Wozniacki on ka varem oma treeneritele pärast paari kuud ust näidanud. 2012. aasta alguses palkas ta Ricardo Sanchezi ning vallandas ta juba kahe kuu pärast. Taanlanna sõnul said kaalukeeleks kommunikatsiooniprobleemid, Sanchez ütles aga, et Wozniacki isa Piotr ei lasknud tal kunagi iseseisvalt treeningualaseid otsuseid vastu võtta.

Ka rootslane Thomas Johansson, kes on Wozniacki naaber Monte Carlos, sai endist maailma esireketit juhendada 2012. aastal vaid napid mõned kuud.

Neljapäeval teatas Ekstra Bladet, et Wozniacki juhendamise võtab üle taanlane Michael Mortensen, kes on tuntud hiinlanna Li Na 2011. aasta French Openi tiitlini aitajana.

"Tal on nii mängu kui treeningusse väga positiivne suhtumine ning ta oskab õigeid asju öelda. Sport on tema kirg ning mulle meeldib see. See on väga motiveeriv," ütles Wozniacki uue juhendaja kohta.

Aasta esimesel suure slämmi turniiril, Australian Openil peatas Wozniacki teekonna kolmandas ringis Kaia Kanepi avaringis seljatanud hispaanlanna Garbine Muguruza. Wozniacki järgmine turniir on kavas 17. veebruaril Dubais.