21-aastane Giorgi pääses põhiturniirile läbi kvalifikatsiooni. Wozniacki, kes on maailma esireketi tiitlit kandnud kokku 67 nädalat ja on nüüd kaheksas reket, lülitas avaringis konkurentsist hiinlanna Ying-Ying Duani ja alistas teises ringis Lõuna-Aafrika Vabariigi tennisisti Chanelle Scheepersi.

Avasetis murdis Wozniacki Giorgi servi seisul 4:4, kui itaallanna lõi võrku. Teises setis tõid Giorgile edu 17 winner'it, mida taanlanna suutis vastu panna vaid kahel korral.

"Ta pani mu pinge alla ja ma hakkasin mängima alla oma võimete, ning ühtäkki kontrollis ta kogu mängu. Ta mängis joonte peale ja tegi kõike nii, nagu tema tahtis," kommenteeris Wozniacki.

Kaheksandikfinaalis kohtub Giorgi kaasmaalase Roberta Vinciga, kellel on US Openil 10. asetus.

Küsimusele, kuidas ta Wozniackist jagu sai, vastas itaallane, et tänu õigele taktikavalikule. Kui tal paluti oma taktikat kirjeldada, ütles ta: "Lihtsalt kui pall tuli, oli vaja see nurka lüüa. Loodetavasti suudan seda veel nädal aega pakkuda."

Wozniacki pudenes US Openil eelmisel aastal konkurentsist juba avaringis. Tänavustel Wimbledoni ja French Openi turniiridel kaotas ta teises ringis, Austraalia lahtistel jõudis ta neljandasse ringi. Suure slämmi poolfinaalis mängis ta viimati 2011. aasta US Openil. Ühtegi suure slämmi tiitlit Wozniackil pole.

"Polnud minu jaoks just parim aasta suurturniiridel, aga alati tuleb ka järgmine aasta," lohutas Wozniacki ennast.