15. asetusega Bartoli lõi 5 serviässa ja tegi 3 topeltviga, 20. paigutusega Flipkens tegi ühe topeltvea. Bartoli võitis 5 murdepalli 7-st, Flipkens realiseeris kahest murdevõimalusest ühe.

Bartoli vastane tuleb paarist Sabine Lisicki (Saksamaa, 23. asetus) - Agnieszka Radwanska (Poola, 4. asetus). See kohtumine ka juba käib.

Flipkens libastus ja kukkus esimeses setis ning võttis meditsiinilise vaheaja. Pressikonverentsil tunnistas belglanna, et hakkas paar geimi pärast kukkumist põlves teravat valu tundma.

"Kohe alguses ma ei tundnud midagi, aga ma olin oma haigele põlvele kukkunud. Paar geimi hiljem hakkasin tundma niisugust teravat valu, nagu tundsin neli nädalat tagasi. Mängisin niigi juba teibiga. Nüüd pean kindlasti põlvele puhkust andma," ütles Flipkens.

"Kuid ma ei taha seda üldse ettekäändena kasutada. Marion tegi väga hea mängu. Mul ei olnud tema vastu midagi teha. Üritasin anda endast sada protsenti, aga ei tulnud välja. Poolfinaal oli maksimum, mis ma siit tänavu välja suutsin võtta."