Murray ja Lopez alistasid finaalis USA-Suurbritannia duo Rajeev Rami ja Joe Salisbury kolmesetilises kohtumises 7:6 (8), 5:7, 10:5 (Queensi paarismängu turniiril ei mängita otsustav sett sarnaselt eelmistele settidele, vaid lihtsalt kümne punkti võiduni - toim).

Kohtumine kestis kokku üks tund ja 52 minutit. Murray võitis esimese paarismängu tiitli pärast 2011. aastat.

Murray jaoks oli tegu esimese turniiriga pärast jaanuarikuist Austraalia lahtisi. Pikalt puusavigastusega hädas olnud 32-aastane šotlane käis turniiri järel operatsioonil ning on nüüd töötamas end tagasi tippu.

"Olen seda kõike nautinud," sõnas Murray. "Alustasin nädalat väga rahulikult, aga mida turniir edasi läks, seda rohkem närvi sisse tuli. Minu võitlejainstinktid hakkasid taas tööle. Mu puus oli korras, ei valutanud üldse."

Veelgi vägevam päev oli aga Murray paarismängupartneril Feliciano Lopezil. Nimelt suutis Lopez paar tundi varem võita ka Queensi üksikmängu tiitli. Hispaanlane alistas finaalis prantslase Gilles Simoni (ATP 38.) 6:2, 6:7 (4), 7:6 (2).

Viimati suutis Queensis üks mees võita samal aastal nii üksikmängu kui paarismängu tiitli 1997. aastal austraallane Mark Philippoussis.

"See juhtub ilmselt korra elus, eriti, kui arvestada, kui raske on üksikmängus võidutseda. Ma ei suuda uskuda, et võitsin mõlemad tiitlid," vahendas BBC Lopezi sõnu.