Välihaigla rajati US Openi suure slämmi turniiri toimumispaika märtsis. Haiglapalatiteks muudeti treeningkeskuse 12 siseväljakut ning välihaigla oli valmis vastu võtma korraga kuni 470 patsienti. Seal oli 20 intensiivravipalatit, mida kunagi korraga töösse ei pandud.

"Haigla on ametlikult suletud. Järgmised kolm-neli nädalat tegelevad töölised haigla lahtivõtmise, desinfitseerimise ja sellega, et me siseväljakud jälle avada saaks. Ma olen elevil, et see osa läbi on ja me saame õiges suunas liikuma hakata," ütles tennisekeskuse tegevjuht Danny Zausner.

Tennisekeskuse territooriumit kasutatakse endiselt toidupakkide laiali jagamiseks koroonapatsientidele, tervishoitöötajatele ja koolilastele. Selle tegevusega loodetakse ühele poole saada 22. maiks.

US Openi tenniseturniir peaks tänavu toimuma 24. augustist 13. septembrini, kuid korraldajad on lubanud täpsemaid otsuseid langetada juunikuus. Spekuleeritud on, et slämmiturniir viiakse New Yorgist üle Californiasse Indian Wellsi.

USA-s on olnud rohkem kui 1,4 miljonit koroonajuhtumit ning viirusega nakatumise tagajärjel on surnud ligi 90 000 inimest.