Kõrge asetusega mängijatest pidid reketid pakkima Karolina Pliškova ja Kristina Mladenovic.

Kolmandat asetust omanud ja Wimbledoni eel Eastbourne´i turniiri võitnud tšehhitar Pliškova kaotas WTA reitingu 87. numbrile Magdalena Rybarikovale Slovakkiast 6:3, 5:7, 2:6. Kuigi ka Rybarikova saldo käesoleva aasta muruturniiridel on suurepärane (esikohad ITF-i jõuproovidel Surbiton´is ja Ilkley´s), siis selge favoriit oli ikkagi Pliškova. Rybarikova trumbiks osutus mäng võrgus ning väga hea murdepallide realiseerimine (5/6). Matš kestis 2 tundi ja 18 minutit.

Pliškova oli kaotuse eel kihlveokontorite peamine soosik võidule. Tema võimalusi hinnati koefitsendiga 3/1. Pliškova asetses tabelis Anett Kontaveitiga samal neljandikul ja nüüd on selle tabeliosa kõrgeim asetus Kontaveiti homne vastane Caroline Wozniacki.

12. asetust omanud Prantsusmaa esindaja Kristina Mladenovic "komistas" ameeriklanna Alison Riske otsa. Pärast avaseti võitmist 6:2 kaotas Mladenovic kaks järgmist 4:6, 4:6.

Päev varem kukkus konkurentsist välja kahekordne Wimbledoni võitja Petra Kvitova (11. asetus), kes jäi kolmesetilises matšis alla ameeriklannale Madison Brenglele 3:6, 6:1, 2:6.