Keys murdis esimeses setis seisul 1:1 Wozniacki pallingu, ent taanlanna suutis kohe järgmises geimis samaga vastata. Kumbki rohkem vastase servi murda ei suutnud ning seti võitja otsustati kiires lõppmängus. Seal näitas paremat närvi Keys, kes võitis 7:5 kiire lõppmängu, millega ühtlasi kindlustas esimese seti võidu.

Teine sett möödus võrdselt seisuni 2:2. Seejärel võitis Keys kolm geimi järjest ja pääses 5:2 juhtima. Kättevõidetud eduseisu ameeriklanna enam käest ei andnud ning teine sett kuulus numbritega 6:3 Keysile.

Üks tund ja 48 minutit kestnud kohtumises servis Keys neli ässa, Woszniacki mitte ühtegi. Topeltvigu ei teinud aga Keys, Wozniacki sai neid kirja viis.

ENNE KOHTUMIST:

Wozniacki võitis poolfinaalis Horvaatia esindaja Petra Martici 6:3, 6:4, Keys mängis üle puertoricolanna Monica Puigi 6:4, 6:0. Puig oli omakorda veerandfinaalis alistanud ameeriklanna Danielle Rose Collinsi, kes kukutas ring varem Kaia Kanepi tulemusega 6:7 (1:7), 1:6.

Keysi finaali jõudmine tähendab ühtlasi, et meie esireket Anett Kontaveit peab esmaspäevael avaldatavas maailma edetabelis ameeriklanna mööda laskma ja loovutama ühe koha, langedes 15. positsioonile.