Kyrgios on skandaalidesse sattunud varemgi ning alles Wimbledonile eelnenud Queensi turniiril sai ta kohtunike sõimamise eest 17 500 dollarit trahvi. 24-aastane Kyrgios läks avaringis vastamisi kaasmaalase Jordan Thompsoniga (ATP 44.) ning võitis viiesetiliseks veninud kohtumise 7:6 (4), 3:6, 7:6 (10), 0:6, 6:1. Tõeliselt emotsionaalseks läks mäng kolmandas setis, kui Kyrgios oli taga 4:5.

Kyrgios ei olnud rahul äärekohtuniku tegevusega, kes tegi tema arvates vea ning andis sellest ka peakohtunikule märku. "Kas ta saab trahvi? Miks ta trahvi ei saa? Ma mängin siin sadade tuhandete dollarite nimel! Sellist asja ei tohiks juhtuda. Ärka üles!"

Kyrgiose kriitika kohtuniku suunas leidis aset alles mõned hetked pärast seda, kui ta sõitles ühte mängu jäädvustanud fotograafi. Nimelt häiris austraallast, et fotograaf kohtumise ajal liiga valjult rääkis. "Ta räägib liiga kõvasti. Kas sa saaksid palun vait olla?" suunas Kyrgios oma küsimuse fotograafile.

"Inimene võiks teadlikum olla," jätkas Kyrgios. "Ta võib rääkida, selles pole midagi halba, aga kui ma teeksin tema tööd, siis mõtleksin ka selle paele, et ega see mängijaid ei häiri. Ta toob siia tennise reketi suuruse kaamera! Äkki kaamera peegeldab valgust talle otse näkku." Kyrgios sai ebasportliku käitumise eest ka hoiatuse.

Sellega aga Kyrgiose etteaste ei lõppenud. Pärast 76 minutit kestnud kolmandat setti, mille ta kiires lõppmängus võitis, otsustas Kyrgios aga mängimise lõpetada. Kyrgios kaotas vaid 19 minutit kestnud neljanda seti 0:6. Seti jooksul ei näidanud Kyrgios kordagi märke pingutamisest ning korra isegi servis altpoolt. Kyrgios kutsus end kõva häälega kohtumise ajal ka "vaimuhaigeks."

Viiendas setis aga võttis mängumees end taas käsile ning võitis otsustava seti 6:1. Sarnaselt Kyrgiosega jäi skandaalse käitumisega silma ka tema vastane Thompson. Thompson kritiseeris samuti mitmel korral kohtuniku tegevust ning kutsus seda "šokeerivaks". Äärekohtuniku otsuse peale vihastanud Thompson peksis oma reketit ja teenis samuti ebasportliku käitumise eest hoiatuse.

Kyrgiose teise ringi kohtumine tõotab tulla samuti kõneainet pakkuv. Nimelt läheb skandaalne austraallane vastamisi maailma teise reketi Rafael Nadaliga, kes oli avaringis 6:3, 6:1, 6:3 parem jaapanlasest Yuichi Sugitast (ATP 274.).