Federer loobus mängijaid korraldajate vastu esindamast, kuna see rikub tennise ja tema imidžit. Nadalile tegi see aga pahameelt.

"Ma ei nõustu sellega! Tema jaoks on hea mitte midagi öelda. Kõik on positiivne. 'Kõik on hästi ja minu jaoks sobiv, näen välja nagu härrasmees,' ning ülejäänud võivad ennast läbi põletada," pahandas Nadal, kes koos Federeriga kuni möödunud hooajani 7 aastat tennises esikohti jagasid.

Tennisestaarid pole rahul ATP Touri ja Davis Cupi kalendritega. Võistlused toimuvad liiga tihedalt ning mängijad on hooaeg läbi suure koormuse all. Probleemide lahendamiseks on räägitud ka streigist.

"Rogerile meeldib tennisetuur ja mulle meeldib tuur. See on palju parem, kui paljudelt teistel spordialadel. Aga see ei tähenda, et see parem ei võiks olla. Tuur on korralik, kuid samas on palju asju, mis on halvasti. See on kõik, mis me öelda tahame."

"Sama arvavad ka enamus mängijaid. Rogeril on teine arvamus...kuid kui enamusel on üks arvamus ja vähemusel teine, siis äkki just viimased eksivad," ei olnud Nadal Federeri otsusega rahul.