Azarenka ja Šarapova kohtuvad omavahel 13. korda. Viimati oldi vastamisi Stuttgartis, kus naised pooli vahetades teineteist õlaga müksasid, kuid kumbki ei vabandanud. Matši lõpus nurises venelanna, et Azarenka võtnud liiga palju meditsiinilisi pause.

Tänavu Australian Openi võitnud Azarenkale on see esimene French Openi poolfinaal. "Maria on hea vastane ning ma ei saaks olla õnnelikum kui praegu, mil olen jõudnud Pariiris oma esimesse poolfinaali," vahendab WTA koduleht valgevenelanna sõnu. "Maria" all pidas ta siiski silmas veerandfinaalis alistatud teist venelannat Maria Kirilenkot.

Azarenka on Šarapovat löönud seitsmes mängus, sealhulgas kahel korral Suure Slämmi turniiridel. Viis matši on võitnud Šarapova. "Tean, et valitseva tšempioni vastu saab olema raske mängida. See on siin meie esimene kohtumine, seega kahtlemata tuleb see põnev," sõnas Azarenka.

Itaallanna Errani on Serenaga kohtunud viiel korral ning kõik need kohtumised kindlalt kaotanud. 15-kordne Suure Slämmi turniiride võitja Williams on sel aastal võitnud järjest 29 kohtumist. Ühtlasi pole Errani kunagi jagu saanud maailma top-3 kuuluvast tennisistist, kuid samuti polnud ta varem võitnud esiviie mängijat. See needus sai murtud veerandfinaalis, kus Errani alistas poolatari Agnieszka Radwanska.