Avasetis pääses 21-aastane valgevenelanna kiiresti 5:1 juhtima ja hoidis edu lõpuni. Teises setis domineeris aga algusest peale Riske, kes ei andnud Sabalenkale ühtegi murdevõimalust ja viis 6:3 võiduga matši otsustavasse setti.

Kolmandat setti valitses taas valgevenelanna, kes murdis kahel korral järjest Riske pallingu ja pääses kiirelt 5:0 ette. Lõpuks jäid võidunumbrid 6:1.

Finaal kestis tund ja 55 minutit. Sabalenka lõi lausa 18 ässa Riske kahe vastu ning teenis kaks korda enam murdepalle. Kui valgevelanna realiseeris kümnest murdevõimalusest neli, siis 29-aastane ameeriklanna viiest kaks (seejuures teises setis neljast ühe). Matši üldpunktid jäid võitja kasuks 90:76.

Finaali eel

21-aastane Sabalenka oli poolfinaalis alistanud maailma esireketi Ashleigh Barty 7:5, 6:4. Üheksanda asetusega Sabalenka tegi 24 äralööki ja päästis Barty viiest murdepallist neli. Austraallanna vajas seejuures teises setis jalavigastuse tõttu arstiabi.

29-aastane Alison Riske oli teises poolfinaalis üllatuslikult üle tšehhitar Petra Kvitovast (WTA 7.) 7:5, 7:5. Võimsa mängu teinud ameeriklanna teenis lausa 15 murdepalli, millest realiseeris neli.