Valgevenelanna korraldas finaalis tõelise jõudemonstratsiooni, võites üks tund ja kuus minutit kestnud kohtumise 6:2, 6:2.

Sabalenka sai kirja viis serviässa Kudermetova nelja vastu. Topeltvigu tegid mõlemad kaks. Sabalenka säras võimsa serviga, eriti paistis vahe silma teise servi punktidelt. Valgevenelanna võitis teisel servi 58% punktidest, Kudermetova vastav näitaja oli vaid 16%.

Sabalenkale oli see karjääri üheksandaks WTA tiitliks. Kudermetova jaoks oli tegu debüüdiga finaalis.

ENNE MÄNGU:

14. järjestikuse matšivõidu saanud Sabalenka (WTA 10.) alistas poolfinaalis vaid 57 minutiga 6:3, 6:2 kreeklanna Maria Sakkari (WTA 22.), lüües kaheksa serviässa, kreeklannal kogunes ässasid kaks ja topeltvigu viis (Sabalenkal üks topeltviga).

Sabalenkale on see 13. kord WTA turniiri finaali jõuda. Viimase turniiri võitis ta novembris Austrias Linzis. 2020. aastal jäi ta löömatuks ka Ostravas ja Kataris. Kokku on ta nimel kaheksa WTA turniirivõitu.

Esikohamatšis kohtub Sabalenka Kudermetovaga, kes mängis poolfinaalis üle ukrainlanna Marta Kostjuki (WTA 99.) 7:6 (10:8), 6:4. Kudermetova lõpetas turniiril mäletavasti ka Anett Kontaveiti teekonna. Venelanna alistas avaringis Eesti esireketi 7:5, 6:1. Kudermetova jaoks on tegu karjääri esimese WTA turniiri finaaliga.