Bencic alistas üks tund ja 45 minutit kestnud kohtumises Kvitova 6:3, 1:6, 6:2. Bencic alustas kohtumist hästi, murdes kahel korral Kvitova pallingu ning minnes kiirelt 4:1 juhtima. Kätte võidetud eduseisu šveitslanna enam käest ei andnud ja võitis esimese seti 6:2.

Teises setis sai oma mängu käima Kvitova, kes murdis kolmel korral Bencici servigeimi ning võitis vaid 28 minutit kestnud seti 6:1. Otsustavas setis pani oma paremuse maksma Bencic, murdes kahel korral vastase servigeimi ning võttis lõpuks 6:2 setivõidu, millega ühtlasi kindlustas endale finaalivõidu.

Mõlemad tennisistid servisid kolm ässa. Topeltvigu tegi Bencic neli, Kvitova seitse.

ENNE KOHTUMIST:

Kvitova alistas poolfinaalis 3:6, 6:2, 6:4 Taiwani mängija Su-Wei Hsiehi. Kolm ässa löönud ja lausa kaheksa topeltviga teinud tšehhitar realiseeris 11-st murdepallist neli (Hsieh 3/7).

Teises poolfinaalis oli maailma edetabelis 45. kohal asuv šveitslanna Belinda Bencic üle ukrainlanna Elina Svitolinast (WTA 6.) tulemusega 6:2, 3:6, 7:6 (3). Võitja oli seejuures otsustavas setis veel 3:5 kaotusseisus, kuid võitis siis kolm geimi järjest ja hiljem ka kiire lõppmängu 7:3.

Bencic teenis 12 murdepalli Svitolina viie vastu, kuid realiseeris neid oluliselt kehvemini, 42%-ga. Ukrainlanna kasutas viiest murdevõimalusest ära neli (80%). Mängu üldpunktid jäid võitja kasuks 91:84.

Dubai turniiri finaal algab Eesti aja järgi kell 17.00. Mängust näeb otsepilti Delfi TV vahendusel.