Päeva esimeses matšis kohtusid kell 12.30 ameeriklanna Sofia Kenin (WTA 12.) ja ukrainlanna Elina Svitolina (WTA 8.). Svitolina juhib Lillat alagruppi ega ole veel oma vastastele loovutanud settigi. Esimesel viiel päeval mänge pealt vaadanud Kenin pääses turniirile teise varumängijana, tehes täna oma WTA finaalturniiri debüüdi.

Svitolina jätkas oma võimsat seeriat ning ei loovutanud ka Kenini vastu ühtegi setti. Mäng kujunes siiski ülimalt tasavägiseks, kui Svitolina võidunumbriteks 2 tundi ja 12 minutit kestnud kohtumises jäid 7:5, 7:6 (10).

Kenini ja Svitolina vaheline kohtumine:


Teises mängus tulid väljakule tšehhitar Karolina Pliškova (WTA 2.) ja rumeenlanna Simona Halep (WTA 5.). Pliškoval oli seniselt turniirilt kirjas kaks võitu ja kaks kaotust, Halepil kaks võitu ja kolm kaotust.

Avasett kuulus kindlalt tšehhitarile, kes võitis selle koguni 6:0. Teises setis sai aga Halep ennast käima ning viigistas 6:2 seti võiduga kohtumise seisu. Viimases setis pääsesid nii Pliškova kui Halep vähemalt korra murdega ette. Lõpuks tõmbas pikema kõrre Pliškova, kes võitis otsustava seti 6:4.

Seega on selgunud WTA aastalõputurniiri poolfinaalpaarid. Vägevas hoos Svitolina läheb vastamisi šveitslanna Belinda Benciciga (WTA 7.), Pliškova kohtub nelja parema hulgas maailma esireketi, austraallanna Ashleigh Bartyga.

Pliškova ja Halepi vaheline kohtumine:


Mõlemad poolfinaalid peetakse laupäeval.