Kyrgios läks teises ringis vastamisi maailma 34. reketi, prantslase Ugo Humbertiga. Humbert võitis avaseti 7:5, Kyrgios aga teise 6:3. Kolmas kuulus taas prantslasele numbritega 3:6. Kyrgios suutis neljanda seti kallutada kiires lõppmängus enda kasuks 7:2. Seejuures oli austraallane varasemalt päästnud kaks matšpalli.

Otsustava viienda seti võitis Kyrgios 6:4, pannes sellega tuhanded John Cain Arena tribüünidel olnud pealtvaatajad rõõmust lakke hüppama. Maratonkohtumine kestis kolm tundi ja 29 minutit.

Keevalise iseloomu poolest tuntud Kyrgios näitas ka täna kohtuniku suunas pahameelt välja. Nimelt oli tänase matši ajal kohati probleeme võrgusensoriga, mis aitab tuvastada, kas pall puutus servi ajal võrku või mitte.

Ühel hetkel servis Kyrgios selgelt üle võrgu, kuid sensor tuvastas puute. "See oli nii kõrgelt üle võrgu! Tehke masinale restart, sest pall oli väga selgelt üle võrgu," vaidles Kyrgios peakohtunikuga. "Vaadake kordust! Vaadake kordust! Ilmselgelt on masinaga midagi viga." Australlane lõi pahameele näitamiseks ka ühe reketi puruks.

Kyrgios suutis aga sellest üle olla ning tänu vägevale võitlusele magusa võidu võtta. "Ausalt, kui te oleksite minu peas olnud... Ma mõtlesin juba kõigele, mida hakkan ütlema, kui kaotan selle matši," sõnas mängujärgses intervjuus Kyrgios, kes ei suutnud enda võitu uskuda. "Ma ei teagi, mida öelda. Olen sõnatu. See on üks pöörasemaid matše, mida olen mänginud."

Järgmises ringis ootab Kyrgiost ees maailma kolmas reket Dominic Thiem.