"Kõik mängijad ütlevad, et ta on sohitegija," avaldas Mladenovic. "See paneb kindlasti mõtlema ja kahtlema, kas ta ikka väärib seda kõike, mis ta seni võitnud on. Muidugi on see kohutav, aga hea, et see lõpuks välja tuli. Kui ma näiteks aspiriini võtan, siis ma muretsen küll 10 korda, et mida ma teen. Ta on võtnud seda rohtu 10 aastat ning see on tõsine ravim. Ta mängis reeglitega ja mõtles, et kui see pole keelatud, võib seda võtta. Minu jaoks on see väga pettumust valmistav. Mulle ei meeldi selline reeglitega mängides tippu jõudmine."

"Ta võib sõnu väänata ja leida hea advokaadi, kuid põhimõtteliselt on ta eksinud," ütles Mladenovic Prantsuse ajalehele Le Parisien, vahendab Guardian. "Ta ei meeldinud nagunii kellelegi. Ma austasin teda tema karjääri pärast, aga ausalt öeldes ta polnud kena ega viisakas. Asja hea külg on vähemalt see, et antidopinguprogramm töötab ning isegi maailma parimad mängijad võetakse vahele ja see tuleb välja."

Maailma viies reket Halep ei pea samuti Šarapovast lugu. "Ma ei rääkinud temaga varem ning see on hea põhjus seda ka tulevikus mitte teha," ütles ta.

Poolatar Agnieszka Radwanska avaldas, et tennisistid vaatasid Šarapova pressikonverentsi üheskoos Indian Wellsi riietusruumis.

Šarapova jäi 26. jaanuaril Australian Openil vahele 1. jaanuarist keelatud aine meldooniumiga, mida sisaldus tema südameravimis Mildronat. Sama ainega on tänavu patustanud veel paljud Ida-Euroopa sportlased.