BBC Sport kirjutab, et pühapäeval Milanos toimunud ATP järgmise generatsiooni finaalturniiri (alla 21-aastaste mängijate aastalõputurniir - toim) alagrupid otsustati vastavalt sellele, milline täht nende riiete all peitus.

Meeste tennise organisatsioon ATP ja turniiri sponsor Red Bull vabandasid inimeste ees, keda üritus solvas. "Tseremoonia kukkus välja halvamaitseline, mis on lubamatu," seisis avalduses. "Eesmärk oli näidata Milanot kui rikkaliku pärandiga moepealinna. Kahetseme juhtunut väga ning tagame, et sellist asja enam tulevikus ei juhtuks."

Üks modellidest pidi stsenaariumi kohaselt võtma seljast jaki, mille all tema seljal oli B-täht. 18-aastane Kanada tennisist Denis Šapovalov sai oma A-gruppi kuulumisest teada läbi selle, et vastav täht tuli välja tema valitud modelli pitskleidi alt parema reie juurest. Lõuna-Korea mängijal Hyeon Chungil paluti hammastega ära tõmmata modelli kinnas.

Endine tipptennisist Amelie Mauresmo nimetas loosimist "häbiväärseks", Andy Murray treenerist ema Judy arvates oli see "kohutav".

Maailma 38. reket Alize Cornet kirjutas sotsiaalmeedias sarkastilise kommentaari: "Hea töö, ATP World Tour! See pidi olema futuristlik üritus, eks? #tagasialguses"

Järgmise generatsiooni ATP finaalturniiril osalevad kaheksa hetke parimat alla 21-aastast tennisisti. Kõik nad pidid ükshaaval loosimas käies endale käevangu võtma ühe kahest modellist, kellega mööda poodiumit kõndida.

Turniiri korraldab ATP koostöös Itaalia tenniseliidu ja riigi olümpiakomiteega. Loosimistseremooniat toetas Red Bull.