Williams vabandas enda sõnul Šarapova ees, kuna tiris ta "tahtmatult situatsiooni, kuhu ta kunagi poleks pidanud sattuma."

Nimelt kritiseeris ameeriklanna ajakirjas Rolling Stone ühte maailma TOP5 kuuluvat mängijat, kes olevat nii armunud, et alustab igat oma intervjuud sõnadega "ma olen nii õnnelik, mul on ikka vedanud". "See on igav! Aga ikkagi ei kutsuta teda kõige lahedamatele pidudele. Ja kui ta tahab olla kutiga, kellel on must süda, siis lasku käia!"

Niisugused sõnad oli Williams öelnud Rolling Stone'i ajakirjanikule väidetavalt pärast ametliku intervjuu lõppu omavahelises vestluses ega arvanud, et need üldse ära trükitakse.

Šarapova arvas loomulikult, et kommentaar käis tema ja tennisistist poiss-sõbra Grigori Dimitrovi pihta. "Kui Williams tahab rääkida millestki isiklikust, siis peaks ta võib-olla rääkima oma enda suhtest ja lastega poiss-sõbrast, kes abiellus ning nüüd juba lahutab. Rääkigu enda, mitte teiste elust," vihjas Šarapova Williamsi treenerile Patrick Mouratogloule, kellel kuulujuttude kohaselt on Serenaga suhe.

Serena ütles, et vabandas Maria ees neljapäevasel WTA peol. Šarapova tiimi allika sõnul ameeriklanna tõepoolest vabandas, kuid ei täpsustanud ikkagi, kellest ta ajakirjas rääkis, vahendab Tennis.com. Arvatakse, et seetõttu võttis Šarapova ikkagi ka enda laupäevasel pressikonverentsil selle teema üles.

Šarapova astub peaväljakule täna kohe pärast tiitlikaitsja Roger Federeri mängu, Serena alustab turniiri teisipeval.