Venelanna, kes olnud kogu turniiri vältel oma paremate päevade vari, võttis teise ja kolmanda seti vahel meditsiinilise timeout`i, kuid jätkas mängu. Tõsi, otsustav sett kuulus juba kindlalt slovakitarile, kes pääses aasta esimesel Suure slämmi turniiril esmakordselt kaheksa parema hulka.

Veerandfinaalis kohtub Cibulkova rumeenlanna Simona Halepiga (WTA 11.), kes on mängimas parasjagu oma elu parimat tennist. Kaheksandikfinaalis oli 22-aastane Halep parem serblannast Jelena Jankovicist (WTA 8.) numbritega 6:4, 2:6, 6:0.

Maailma esikolmikust on pärast Serena Williamsi ja Maria Šarapova väljalangemist alles jäänud vaid teisena asetatud valgevenelanna Victoria Azarenka, kes oli 6:2, 6:3 üle Sloane Stephensist (WTA 13.).

Meestest pääses Suure slämmi turniiril esmakordselt veerandfinaali Šarapova poiss-sõber, bulgaarlane Grigor Dimitrov (ATP 22.), kes alistas täna varahommikul hispaanlase Roberto Bautista (ATP 62.) 6:3, 3:6, 6:2, 6:4. Järgmises ringis ootab Dimitrovit aga ees maailma esireket, hispaanlane Rafael Nadal, kes alistas tasavägiste geimilõppudega mängus jaapanlase Kei Nishikori (ATP 17.) 7:6 (3), 7:5, 7:6 (3).