Pikas intervjuus Racquet Magazine'ile tunnistas naine, kes ka ise nooruses tennist mängis, et üritas end 2019. aastal Genfis ära tappa.

Varem on Šarõpova rääkinud, et Zverev üritas teda 2019. aasta US Openi päevil padjaga lämmatada ja lõi ta pead vastu seina.

"Ma juba ei taha elada. Ma juba ei mõista, mille nimel ma elan. See, mis Genfis juhtus, oli hullem kui kõik see, mis enne seda oli," ütles naine viimases intervjuus.

"Ta lahkus pärast seda kaklust toast, ja ma olin suremas. Ma olin emotsionaalselt suremas. Ma ei saanud kõigest oma elus aru. Ma ei mõistnud, miks ma sellega tegelen ja miks ta mind maha ei jäta, miks see kõik ikka ja jälle juhtub."

"Ma saan aru, et ma ei saa enam niimoodi elada. Mõistan, et ei saa selle inimesega enam koos olla, aga ta ei suuda mind maha jätta. Teadsin, et ta ei lase mul minna," lisas Sharõpova.

Enesetappu üritas Šarõpova enda sõnul Genfi hotellitoas endale insuliini süstides. Zverev olevat pöördunud turniiri ametniku poole, kes rääkis naisega läbi ukse ja veenis neid teda ust avama. Naine ütles, et talle pakuti ilmselt glükoositablette, mis aitas tal taastuda.

ATP 250 kategooria turniir Genfis toimus eelmise aasta maikuus. Zverev alistas seal neli vastast, võites kogu turniiri.

"Ma võtsin insuliini. Teadsin, et kui terve inimene insuliini võtab, võib ta surra. Ma süstisin seda ja ma ei kartnud. Tahtsin lihtsalt kuidagi lahkuda, sest ma ei talunud seda enam," ütles Šarõpova.

"Ta tuli tuppa tagasi - ma olin end vannituppa lukustanud. Ma olin seda oodanud. Ta sai aru, mis ma tegin ja anus mind, et ma ukse avaks. Ma ei tahtnud enam elada. Olin teda kogu aeg kuulnud ütlemas, et ma olen halb inimene ega vääri midagi."

Viimase intervjuu Racquet Magazine'ile tegi tuntud tenniseajakirjanik Ben Rothenberg, vabakutseline reporter, kelle kirjutisi avaldab teiste seas ka New York Times.

Rothenberg võtab intervjuu kokku sõnadega: "Ma tahaksin kuulda ka Zverevi versiooni ning olen üritanud seda saada. Zverevi poole pöörduti mitu päeva tagasi ning talle esitleti detailne ülevaade uutest süüdistustest. Ta keeldus otseselt nendele süüdistustele vastamast, nagu on ta teinud ka varem ja hiljem."

Eelmisel nädalal lükkas Zverev venelanna süüdistused tagasi Twitteris: "Tema sõnad häirisid mind väga. Tunneme teineteist lapsepõlvest saadik, oleme palju asju koos üle elanud. Mul on väga kahju, et ta selliseid avaldusi teeb. Sest need süüdistused ei vasta lihtsalt tõele. Me olime suhtes, kuid see lõppes juba ammu. Ma ei tea, miks ta selliste süüdistustega nüüd välja tuli."