Viimasena tagas koha väärikas nimekirjas ameeriklane Jack Sock, kes tõstis pea kohale Pariisi Mastersi tiitli. 25-aastane Sock (ATP 22.) alistas finaalis serblase Filip Krajinovici (ATP 77.) 5:7, 6:4, 6:1. Tegemist on mehe kaalukaima võiduga senise karjääri jooksul.

Ameeriklase pääsemine aastalõputurniirile tähendab, et Londonis astuvad teist aastat järjest võistlustulle kaheksa erineva riigi tennisistid: maailma esireket Rafael Nadal Hispaanist, turniiri kuuekordne võitja Roger Federer Šveitsist, debütandid Alexander Zverev Saksamaalt, Grigor Dimitrov Bulgaariast ja David Goffin Belgiast ning seal varem osalenud Dominic Thiem ja Marin Cilic vastavalt Austriast ja Horvaatiast.

"Olen palju asju tänavu esimest korda teinud. Alustades esimesest suure slämmi neljandasse ringi pääsust French Openil, nüüd esimene Masters 1000 võit Pariisis. Tõusen esimest korda edetabelis esikümnesse ning teen debüüdi ATP finaalturniiril. Emotsionaalselt on hetkel palju toimumas. Ma ei jõua ära oodata, millal seda kõike oma tiimiga nautida saan," ütles Sock.

Viimati pääses USA tennisist ATP aastalõputurniirile 2011. aastal, kui sellega sai hakkama Mardy Fish.