Eesti esireket Kaia Kanepi jätkab 26. edetabelireal, Eva Paalma tõusis kolme koha võrra 988-ndaks.

Maailma esikümnes muutusi ei ole. Esireketina jätkab endiselt ameeriklanna Serena Williams hiinlanna Li Na ja poolaka Agnieszka Radwanska ees.

Williams jääb esireketiks kindlasti veel ka järgmised kaks nädalat, mis tähistavad tema 178. ja 179. nädalat sel auväärsel kohal. Nii möödub ta selles arvestuses oma lapsepõlveiidolist Monica Selesist ja tõuseb kõigi aegade edetabelis viiendale kohale.

Kõige kauem on maailma esireketi staatust hoidnud naistest Steffi Graf (377 nädalat), talle järgnevad Martina Navratilova (332), Chris Evert (260) ja Martin Hingis (209).

Meeste ATP edetabelis on Jürgen Zopp langenud nelja koha võrra ning asub nüüd 344. positsioonil. Teiste eestlaste kohad: Vladimir Ivanov 566. (-6), Daniil Proskura 1227. (-1), Anton Pavlov 1531. (-6), Kert Kilumets 1691. (-7).

Meeste esireketina jätkab hispaanlane Rafael Nadal, kellele järgnevad serblane Novak Djokovic, šveitslane Stanislas Wawrinka ja hispaanlane David Ferrer. Argentiinlane Juan Martin Del Potro on langenud kahe koha võrra seitsmendaks ning lasknud viiendale ja kuuendale kohale tõusta vastavalt tšehh Tomas Berdychil ja šotlasel Andy Murrayl.